Samenwerkingen

OCON Sport

Uniek Fysiotherapie heeft goede contacten met de specialisten van het Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON) betreft de sportmedische klachten. Een consult is daarmee over het algemeen snel te realiseren. OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie en is gevestigd in Hengelo. www.ocon.nl

Rug Netwerk Twente

Het RNT is een netwerk van in Twente werkzame fysiotherapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond patiënten met klachten en aandoeningen van de wervelkolom. De RNT leden onderscheiden zich doordat ze patiënten met nek, thorax en lage rug pijn gerichter en specifieker behandelen.

http://rugnetwerktwente.nl

Schouder Netwerk Twente

Het SNT is net als het RNT een netwerk van in Twente werkzame fysiotherapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond patiënten met klachten en aandoeningen van de schouder.

https://www.schoudernetwerktwente.nl