Homepaginapraktijksamenwerkingen

Samenwerkingen

Wij werken samen met verschillende partijen. Deze hebben allemaal de reden, "optimale zorg aan de klant bieden". Bekijk hieronder onze partners.

OCON

Uniek Fysiotherapie heeft goede contacten met de specialisten van het Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON) betreft de sportmedische klachten. Een consult is daarmee over het algemeen snel te realiseren. OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie en is gevestigd in Hengelo.

UMOOOVE

Uniek Fysiotherapie is een van de samenwerkingspartners van UMOOOVE. Een nieuwe zorgcoöperatie voor optimale beweegzorg in Twente. Specialisten op het gebied van fysiotherapie, sportgeneeskunde en orthopedie werken erin samen. De lijnen zijn kort waardoor jouw behandeling onderling afgestemd en op elkaar aangesloten wordt.

Rug Netwerk Twente

Het RNT is een netwerk van in Twente werkzame fysiotherapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond patiënten met klachten en aandoeningen van de wervelkolom. De RNT leden onderscheiden zich doordat ze patiënten met nek, thorax en lage rug pijn gerichter en specifieker behandelen. 

Schouder Netwerk Twente

Het SNT is net als het RNT een netwerk van in Twente werkzame fysiotherapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond patiënten met klachten en aandoeningen van de schouder.

Sportcentrum de Vlaskoel

De Vlaskoel beschikt over comfortabel verwarmde baden, waaronder een wedstrijd bad, instructiebad, bubbelbad en peuterbad. Het extra verwarmde instructiebad is met een tillift bereikbaar voor mindervalide zwemmers. Mocht behandeling erom vragen om in het zwembad plaats te vinden dan is dit geen enkel probleem. 

Hogeschool Saxion en Canisius

Uniek Fysiotherapie is een opleidingspraktijk voor de opleiding Fysiotherapie van Saxion Hogeschool Enschede. De aanwezigheid van een stagiaire zal altijd in overleg met en toestemming van de patiënt gebeuren. Daarnaast hebben wij met regelmaat scholieren van het Canisius voor hun maatschappelijke stage. Ook hun aanwezigheid zal alleen gebeuren in overleg met de patiënt.